Özel İdare İlkokulu
FEVZİÇAKMAK MAH. AÇELYA SK. ÖZEL IDARE OKULU BLOK NO 4 GEMEREK / SİVAS

VİZYON

Amacı olan, katılımcı, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci, hoşgörülü, sağlıklı, bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim -öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren, her öğrencinin başardığı ve olanaksızlıklarını yenmiş, örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Biz, Özel İdare İlkokulu olarak; kendisine güvenen, araştıran, sorgulayan, bilimin ışığında ilerleyen nesiller yetiştirmeyi kendimize öncelik kabul ederek; Öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan fertler olarak yetişmelerini sağlamaya çalışmakta ve bu doğrultuda planlamalarımızı yapmaktayız.

BAŞARILAR

Öğrencilerimiz çeşitli spor dallarında ödüller almıştır.2023 yılı İlkokullar arası 23 Nisan temalı resim yarışmasında öğrencimiz birinci olmuştur.

Doğalgazlı Kalorifer Sistemi

Servis Bilgisi

Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında hizmet vermekte olup öğrenciler köylerden servislerle taşınmaktadır.

İlçe merkezinde

Fevzi Çakmak Mahallesi Açelya Sokak No:4 58840 Gemerek/SİVAS

Proje Çalışmaları

Okulumuz ´´Temel Eğitimde 10000 Okul´´ ve ´´Çevre Dostu 1000 Okul´´ kapsamındadır

Okulumuz taşımalı eğitim kapsamındadır.