KADROMUZ

Mümin ATEŞ - Okul Müdürü

15.01.1967 tarihinde Sivas İlinin Şarkışla İlçesinde doğan Mümin ATEŞ; İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrenimi Şarkışlada yapmıştır. 1989 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde  Eğitimini tamamlayarak Bingöl İli Genç İlçesi Yağızca İlkokulunda Öğretmenlik hayatına başlamıştır.  1994 Yılının Eylül ayında Sivas İli Gemerek İlçesi Burhan İlkokulu´na atanan Mümin ATEŞ 23.01.2015 tarihine kadar burada Öğretmen ve Okul Müdür olarak çalışmıştır. 23.01.2015 Tarihinde Okulumuz Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı Olarak atanan Mümin ATEŞ 2017 yılı Ekim ayında okul müdürü olarak atanmıştır görevine devam etmektedir.

Okulumuzda Müdür  olarak görev yapan Mümin ATEŞ evli ve üç çocuk babasıdır.